Takapäässä lisäjarruvalo ja puskuri asennettuna. Takavalot vaihtuvat vielä hiukan enemmän "tuuning"henkisiin :-) Vähän leveämpi vanne olisi ehkä paikallaan...?

Takapäässä lisäjarruvalo ja puskuri asennettuna. Takavalot vaihtuvat vielä hiukan enemmän ”tuuning”henkisiin 🙂 Vähän leveämpi vanne olisi ehkä paikallaan…?

Etupäässä myös puskuri ja maski sekä väliaikaisesti orggis valot.

Etupäässä myös puskuri ja maski sekä väliaikaisesti orggis valot.

Sama vielä sivulta. Takapää laskee vielä jonkin verran jahka sisustat saadaan paikoilleen.

Sama vielä sivulta. Takapää laskee vielä jonkin verran jahka sisustat saadaan paikoilleen.

Siniset takavalot made by Hella. Mistähän saisi sinisen Almeran lisäjarruvalon :-)

Siniset takavalot made by Hella. Mistähän saisi sinisen Almeran lisäjarruvalon 🙂

Verhoilujen kasailu edistyy... keskikonsolikin istuu jo nätisti paikallaan. Huomaa nelosgolfin vaihdekepin nuppi :-) Ovipahvitkin sopivat sellaisenaan, vaikka kiinni kojetauluun tulevatkin kun ovi on kiinni. Peilien säätönupit pitää siirtää taaksepäin... yritettiin kyllä yrittänyt puhua Peksiä laittamaan sähköpeilit mutta Peksiltä alkoi loppua innostus väsäillä sähköjen kanssa. Ja ehtii ne sitten myöhemminkin... ei tätä aikaa muutenkaan liikaa ole.

Verhoilujen kasailu edistyy… keskikonsolikin istuu jo nätisti paikallaan. Huomaa nelosgolfin vaihdekepin nuppi 🙂 Ovipahvitkin sopivat sellaisenaan, vaikka kiinni kojetauluun tulevatkin kun ovi on kiinni. Peilien säätönupit pitää siirtää taaksepäin… yritettiin kyllä yrittänyt puhua Peksiä laittamaan sähköpeilit mutta Peksiltä alkoi loppua innostus väsäillä sähköjen kanssa. Ja ehtii ne sitten myöhemminkin… ei tätä aikaa muutenkaan liikaa ole.

Konehuoneessa alkaa olla kaikki valmista, enää puuttuu koneen peittävä muovi. Ilmanpuhdistimen kotelo on Seat Toledosta. Pesurin säiliö piti vaihtaa pienempään 4-litraiseen. Isompi otti kiinni  vaihdevivuston erikoisen näköiseen vastapainoon. Ahtoputkissa hyödynnettiin alkuperäisiä TDI:n putkia niin paljon kuin pystyttiin. Muutama ylimääräinen mutka siihen tuli mutta tuskin haittaa. Teholastukin tilattu.

Konehuoneessa alkaa olla kaikki valmista, enää puuttuu koneen peittävä muovi. Ilmanpuhdistimen kotelo on Seat Toledosta. Pesurin säiliö piti vaihtaa pienempään 4-litraiseen. Isompi otti kiinni vaihdevivuston erikoisen näköiseen vastapainoon. Ahtoputkissa hyödynnettiin alkuperäisiä TDI:n putkia niin paljon kuin pystyttiin. Muutama ylimääräinen mutka siihen tuli mutta tuskin haittaa. Teholastukin tilattu.

3.6.2002. Auto on kutakuinkin läjässä ja leima saatiin ekalla yrittämällä ilman huomautuksia, prosentteja n.31. Samalla vaihdettiin alle paremmin auton ulkonäköön sopivat vanteet Heikin Ventosta. Kenny's Car Stylingistä tuli etuhelma, kirkasoptiikkavalot, siniset etuvilkut ja jotain muuta pientä... Pientä maalailua (mm. etuhelma) vielä jäljellä, kiillotusta ja puunailua ja torstaina suunnattiinkin sitten Ruotsiin Bug Runiin...

3.6.2002. Auto on kutakuinkin läjässä ja leima saatiin ekalla yrittämällä ilman huomautuksia, prosentteja n.31. Samalla vaihdettiin alle paremmin auton ulkonäköön sopivat vanteet Heikin Ventosta. Kenny’s Car Stylingistä tuli etuhelma, kirkasoptiikkavalot, siniset etuvilkut ja jotain muuta pientä… Pientä maalailua (mm. etuhelma) vielä jäljellä, kiillotusta ja puunailua ja torstaina suunnattiinkin sitten Ruotsiin Bug Runiin…