Pekka oli vappuna ahkerana, siellä se TDI-kone sitten lepää. Nätisti istahti paikalleen. Oikeastaan ainoastaan sähköjohtojen vedot teettävät hiukan töitä, pitää tehdä pari koloa moottorin ohjainlaitteen johdoille.

Pekka oli vappuna ahkerana, siellä se TDI-kone sitten lepää. Nätisti istahti paikalleen. Oikeastaan ainoastaan sähköjohtojen vedot teettävät hiukan töitä, pitää tehdä pari koloa moottorin ohjainlaitteen johdoille.

009_114

Kone käyntikunnossa, eli kaikki sähköt kytkettynä, nesteet jäähdyttimessä, polttoaineletkut kunnossa, välijäähdyttimen putket vedettynä yms... sähkökattoluukkukin toimii jo. Vielä kojetaulu hollille, mittari kiinni...

Kone käyntikunnossa, eli kaikki sähköt kytkettynä, nesteet jäähdyttimessä, polttoaineletkut kunnossa, välijäähdyttimen putket vedettynä yms… sähkökattoluukkukin toimii jo. Vielä kojetaulu hollille, mittari kiinni…

...ja ei muuta kuin koeajolle! 6.5.2002 illalla Peksi ajoi ensimetrit '88 TDi:llään. Rauhallista totutteluajoa ilman laseja ja penkkejä :-) Kone käy nätisti ja kaikki näyttää toimivan niin kuin pitääkin. Puskuritkin on jo maalattu, homma etenee suurinpiirtein aikataulussaan. Eiköhän tästä vielä Bug Runiin ehditä, kuukausi vielä aikaa :-)

…ja ei muuta kuin koeajolle! 6.5.2002 illalla Peksi ajoi ensimetrit ’88 TDi:llään. Rauhallista totutteluajoa ilman laseja ja penkkejä 🙂 Kone käy nätisti ja kaikki näyttää toimivan niin kuin pitääkin. Puskuritkin on jo maalattu, homma etenee suurinpiirtein aikataulussaan. Eiköhän tästä vielä Bug Runiin ehditä, kuukausi vielä aikaa 🙂

Kojetaulukin lopullisesti paikalleen asennettuna. Ahdas on laittaa mutta sopii. Toivottavasti ei tartte heti irroittaa :-)

Kojetaulukin lopullisesti paikalleen asennettuna. Ahdas on laittaa mutta sopii. Toivottavasti ei tartte heti irroittaa 🙂

Kojetaulu kutakuinkin kasassa. Valot, vilkut yms. toimivat. Pitäisköhän laittaa  kuskin penkki ja nokkapelliin lukko että pääsis hiukan ajelemaan :-)

Kojetaulu kutakuinkin kasassa. Valot, vilkut yms. toimivat. Pitäisköhän laittaa kuskin penkki ja nokkapelliin lukko että pääsis hiukan ajelemaan 🙂

Tuulilasi liimattuna paikoilleen. Autoon tuli siis liimalasi, samoin kuin G60:ssä on.

Tuulilasi liimattuna paikoilleen. Autoon tuli siis liimalasi, samoin kuin G60:ssä on.