mk2 Golfin kahvat ovat täydet rimpulat niinkuin varmaan kaikki niitä käyttäneet tietävät. Lisäksi Audin kahvat ovat hienommatkin. Peksi hommasi Audin takaovien kahvat joissa ei ole lukkoa. Lukon toimimaan laittaminen olisi ollut aika iso työmaa joten Peksi tyytyy kauko-ohjattavaan keskuslukkoon. Ja toivoo että se kanssa toimii… 🙂

Kahvojen laittaminen on aika yksinkertainen homma, samaa luokkaa vaikeusasteeltaan kuin se T4 ilmanottoritilän laitto. Sahataan vanha kahva pois ja laitetaan uusi paikalleen. Lukkomekanismi pitää vaihtaa mutta on ihan bolt-on. Sitten vain sovitellaan kahvan pohjapelti paikalleen ja hitsaillaan.

Kahvojen laittaminen on aika yksinkertainen homma, samaa luokkaa vaikeusasteeltaan kuin se T4 ilmanottoritilän laitto. Sahataan vanha kahva pois ja laitetaan uusi paikalleen. Lukkomekanismi pitää vaihtaa mutta on ihan bolt-on. Sitten vain sovitellaan kahvan pohjapelti paikalleen ja hitsaillaan.

Apparin puolen kahvan tausta hitsattavana. Sahalla sahataan edeltä ja heppaillaan perästä kiinni. Simppeliä.

Apparin puolen kahvan tausta hitsattavana. Sahalla sahataan edeltä ja heppaillaan perästä kiinni. Simppeliä.

Ja taas yritetään varoa ettei pelti kauheasti vetelisi. Kuvassa kahva paikallaan. Ja toimii kuin unelma.

Ja taas yritetään varoa ettei pelti kauheasti vetelisi. Kuvassa kahva paikallaan. Ja toimii kuin unelma.

Tässä vielä hilut mitä tarvitaan niiden kahvojen asentamiseen. Nuo kahvat ovat kai jostain Audi satasesta tai kasikympistä.

Tässä vielä hilut mitä tarvitaan niiden kahvojen asentamiseen. Nuo kahvat ovat kai jostain Audi satasesta tai kasikympistä.

Tässä Golfin ja Audin lukko vierekkäin (hiukan sumea kuva, vasemman puolimmainen Audista).  Hirveästi ei eroa ole mutta kuitenkin... nuo vivut ovat hiukan erilaiset. Ja kuten jo mainittukin, bolt-on. Kahvasta tulee tanko mikä menee tuohon vivussa näkyvään reikään.

Tässä Golfin ja Audin lukko vierekkäin (hiukan sumea kuva, vasemman puolimmainen Audista). Hirveästi ei eroa ole mutta kuitenkin… nuo vivut ovat hiukan erilaiset. Ja kuten jo mainittukin, bolt-on. Kahvasta tulee tanko mikä menee tuohon vivussa näkyvään reikään.