Peksi teki merkittömän maskin itse. Sahataan vain merkki irti ja toisesta risasta maskista suoraa ripaa tilalle.

Peksi teki merkittömän maskin itse. Sahataan vain merkki irti ja toisesta risasta maskista suoraa ripaa tilalle.

Sitten hiukan muovin sulattelua ja se on siinä. Vielä hiukan pohjatöitä ja maali päälle.

Sitten hiukan muovin sulattelua ja se on siinä. Vielä hiukan pohjatöitä ja maali päälle.

Tässä heti viimeistelyä vaille valmis kilven upotus (Peksi oli ollut ahkerana webimaasterin työmatkan aikana eikä tullut kuvia muuten kuin valmiista upotuksesta). No, näin se tapahtuu: sahataan sopivasti kilpeä isompi aukko puskurista irti, samoin sahataan puskurin palkista samasta kohtaa palanen irti...

Tässä heti viimeistelyä vaille valmis kilven upotus (Peksi oli ollut ahkerana webimaasterin työmatkan aikana eikä tullut kuvia muuten kuin valmiista upotuksesta). No, näin se tapahtuu: sahataan sopivasti kilpeä isompi aukko puskurista irti, samoin sahataan puskurin palkista samasta kohtaa palanen irti…

...irti sahattua palkin osaa muokataan hiukan ja hitsataan takaisin. Tähän sitten kiinnitetään myöhemmin kilven valot. Irti sahattu muovi muovihitsataan pystysuoraan asentoon ja reunoihin etsitään jostain toisesta puskurista sen verran muovia että reunat saadaan täytettyä.

…irti sahattua palkin osaa muokataan hiukan ja hitsataan takaisin. Tähän sitten kiinnitetään myöhemmin kilven valot. Irti sahattu muovi muovihitsataan pystysuoraan asentoon ja reunoihin etsitään jostain toisesta puskurista sen verran muovia että reunat saadaan täytettyä.