Ja taas sovitellaan. Aika moneen kertaan sai kojetaulua istuttaa paikalleen ja taas ottaa pois, veistää hiukan nurkasta ja taas sovittaa paikalleen. Reunoista kojetaulu mahtuu juuri ja juuri voimalla painamalla pilareiden väliin.

Ja taas sovitellaan. Aika moneen kertaan sai kojetaulua istuttaa paikalleen ja taas ottaa pois, veistää hiukan nurkasta ja taas sovittaa paikalleen. Reunoista kojetaulu mahtuu juuri ja juuri voimalla painamalla pilareiden väliin.

Tältä se sitten näyttää ylhäältä päin. Etureunan sahaus onnistui itse asiassa kertalaakista, enemmän oli sitten sovittamista noissa nurkissa.

Tältä se sitten näyttää ylhäältä päin. Etureunan sahaus onnistui itse asiassa kertalaakista, enemmän oli sitten sovittamista noissa nurkissa.

Kojetaulun sisällä oleva palkki tulee kolmosessa kiinni myös runkopalkkiin. Kuvassa näkyvä kiinnike irroitettiin kolmosesta..

Kojetaulun sisällä oleva palkki tulee kolmosessa kiinni myös runkopalkkiin. Kuvassa näkyvä kiinnike irroitettiin kolmosesta..

...ja istutettiin kakkosen runkopalkkiin. mk2:ssa runkopalkki on hiukan matalampi joten hiukan kiinnikettä joutui nuijimaan.

…ja istutettiin kakkosen runkopalkkiin. mk2:ssa runkopalkki on hiukan matalampi joten hiukan kiinnikettä joutui nuijimaan.

Kojetaulun palkin päätyjä jouduttiin muokkaamaan jotta se saatiin mahtumaan kakkosen kapeammalla olevien pilareiden väliin. Pekka hitsasi uudet omatekoiset kiinnikkeet pilareihin kiinni johon päädyistä muokattu palkki sitten pultataan. Päädyn kiinnikkeet saatiin oikeaan paikkaan siten että palkki pultattiin kiinni kojetaulun kuoreen jonka jälkeen kojetaulu sovitettiin oikealle paikalleen ja sitten kiinnikkeet hitsattiin kiinni ovipilariin.

Kojetaulun palkin päätyjä jouduttiin muokkaamaan jotta se saatiin mahtumaan kakkosen kapeammalla olevien pilareiden väliin. Pekka hitsasi uudet omatekoiset kiinnikkeet pilareihin kiinni johon päädyistä muokattu palkki sitten pultataan.
Päädyn kiinnikkeet saatiin oikeaan paikkaan siten että palkki pultattiin kiinni kojetaulun kuoreen jonka jälkeen kojetaulu sovitettiin oikealle paikalleen ja sitten kiinnikkeet hitsattiin kiinni ovipilariin.

Tällaiset palaset poistettiin palkin molemmista päistä.

Tällaiset palaset poistettiin palkin molemmista päistä.

Tässä kuvassa tuo palkki sitten näkyy paikalleen pultattuna. Aika tukeva kapistus, tuohon kun kojetaulun kuoren pulttaan niin ei kyllä paljoa heilu eikä tärise.

Tässä kuvassa tuo palkki sitten näkyy paikalleen pultattuna. Aika tukeva kapistus, tuohon kun kojetaulun kuoren pulttaan niin ei kyllä paljoa heilu eikä tärise.