Kun kojetaulun kuori oli saatu suurinpiirtein paikoilleen, järkeilimme että olisi varmaankin järkevintä jatkaa sovittamalla lämmityslaite paikalleen koska kojetaulu ikäänkuin lepää lämmityslaitteen päällä. Samalla tulisi varmistettua että ilmakanavat menevät kohdalleen. Kuvassa kakkosen ja kolmosen ilmastointilaitteet vierekkäin. Periaatteessa aikalailla samannäköiset mutta "yllättäen" kiinnityspisteet hieman eri kohdissa.

Kun kojetaulun kuori oli saatu suurinpiirtein paikoilleen, järkeilimme että olisi varmaankin järkevintä jatkaa sovittamalla lämmityslaite paikalleen koska kojetaulu ikäänkuin lepää lämmityslaitteen päällä. Samalla tulisi varmistettua että ilmakanavat menevät kohdalleen. Kuvassa kakkosen ja kolmosen ilmastointilaitteet vierekkäin. Periaatteessa aikalailla samannäköiset mutta ”yllättäen” kiinnityspisteet hieman eri kohdissa.

Tämän verran kiinnityspisteitä jouduttiin muuttamaan. Kiinnepisteenä pidimme lämmityslaitteen kennoa joka tulisi samaan kohtaan kuin kakkosessa alunperin on. Suunniteltiin myös koko tulipeltin vaihtoa mutta annettiin sitten olla kun näyttää onnistuvan paljon helpommin näinkin.

Tämän verran kiinnityspisteitä jouduttiin muuttamaan. Kiinnepisteenä pidimme lämmityslaitteen kennoa joka tulisi samaan kohtaan kuin kakkosessa alunperin on. Suunniteltiin myös koko tulipeltin vaihtoa mutta annettiin sitten olla kun näyttää onnistuvan paljon helpommin näinkin.

Lämmityslaite paikallaan. Kaikkihan varmaan tietävät miten paljon mukavampi kolmosen lämmityslaite on käyttääkin kuin kakkosen :) Kuvassa näkyy myös paloiteltu palkki kojetaulun takaa. Tähän pitäisi vielä myöhemmin sovitella kolmosen vastaavaa palkkia tilalle soveltuvin osin.

Lämmityslaite paikallaan. Kaikkihan varmaan tietävät miten paljon mukavampi kolmosen lämmityslaite on käyttääkin kuin kakkosen 🙂
Kuvassa näkyy myös paloiteltu palkki kojetaulun takaa. Tähän pitäisi vielä myöhemmin sovitella kolmosen vastaavaa palkkia tilalle soveltuvin osin.

Lämmityslaitteen asennuksen jälkeen alettiin tosissaan sovittaa kojetaulun kuorta.Heti oli selvä että kojetaulua pitää lyhentää muutama sentti, kolmosen tuulilasin etureuna on pyöreämpi kuin kakkosen joten etureunasta otettiin pois siivu joka kapeni reunoille päin. Itse asiassa reunoilta ei lyhennetty ollenkaan, keskeltä kuvassa näkyvä määrä.

Lämmityslaitteen asennuksen jälkeen alettiin tosissaan sovittaa kojetaulun kuorta.Heti oli selvä että kojetaulua pitää lyhentää muutama sentti, kolmosen tuulilasin etureuna on pyöreämpi kuin kakkosen joten etureunasta otettiin pois siivu joka kapeni reunoille päin. Itse asiassa reunoilta ei lyhennetty ollenkaan, keskeltä kuvassa näkyvä määrä.

Kojetaulun vasempaan päätyy sahattiin myös kuvassa näkyvä kolo jotta kojetaulu mahtuu A-pilareiden väliin.

Kojetaulun vasempaan päätyy sahattiin myös kuvassa näkyvä kolo jotta kojetaulu mahtuu A-pilareiden väliin.

Vastaava kolo oikeassa päädyssä. Kolojen takia ilmakanavat puhkesivat, ne piti korjata muovihitsauksella.

Vastaava kolo oikeassa päädyssä. Kolojen takia ilmakanavat puhkesivat, ne piti korjata muovihitsauksella.