Ja sitten taas kojetaulu paikallaan ja tiivistettä sovittelemaan. Tiivistettä jouduttiin hiukan veistämään että se saatiin tungettua vielä voimalla kojetaulun ja pilarin väliin. Ahdasta on mutta mahtuu liukuvoiteen kanssa… ja tulee  hyvän näköinen.

Ovikin mahtuu nippanappa menemään kiinni pahveineen päivineen. Pahvi ottaa kiinni kojetauluun mutta kiinni menee ilman isoa voiman käyttöä. Kojetaulun sivun ilmasuutin tulee kyllä päin ovipahvia joten siinä menee sen hyöty. Peilin säätönuppi pitää siirtää tai sitten muuttaa peilit sähkötoimisiksi ja sijoittaa katkaisija jonnekin parempaan paikkaan.

Ovikin mahtuu nippanappa menemään kiinni pahveineen päivineen. Pahvi ottaa kiinni kojetauluun mutta kiinni menee ilman isoa voiman käyttöä. Kojetaulun sivun ilmasuutin tulee kyllä päin ovipahvia joten siinä menee sen hyöty.
Peilin säätönuppi pitää siirtää tai sitten muuttaa peilit sähkötoimisiksi ja sijoittaa katkaisija jonnekin parempaan paikkaan.

Peksi meinasi aluksi jättää kokonaan pois kojetaulun takaa irti sahatun poikittaisen palkin. Yön yli nukuttua olikin mieli jo muuttunut ja niinpä käytiin sahaamassa kaverin auton jämästä kolmosen palkki irti (oli helpompi ottaa siitä kuin omasta '94:sta jossa oli mm. tuulilasi vielä paikalla). Pitäisi tämän palkin ainakin vahvistaa koria, kojetaulun seudusta pitäisi tulla paljon jämäkämpi kuin kakkoskorisessa on alunperin.

Peksi meinasi aluksi jättää kokonaan pois kojetaulun takaa irti sahatun poikittaisen palkin. Yön yli nukuttua olikin mieli jo muuttunut ja niinpä käytiin sahaamassa kaverin auton jämästä kolmosen palkki irti (oli helpompi ottaa siitä kuin omasta ’94:sta jossa oli mm. tuulilasi vielä paikalla). Pitäisi tämän palkin ainakin vahvistaa koria, kojetaulun seudusta pitäisi tulla paljon jämäkämpi kuin kakkoskorisessa on alunperin.

Sovitus aloitettiin rapsimalla pois jäljellä olevat mk2 palkin jämät. Nurkkiin jätettiin vielä palaset tukemaan rakennetta.

Sovitus aloitettiin rapsimalla pois jäljellä olevat mk2 palkin jämät. Nurkkiin jätettiin vielä palaset tukemaan rakennetta.

Sitten alettiin rälläköimään mk3 palkista isompia pois. Rälläköitiin, sovitettiin, sahattiin, sovitettiin jne. kunnes tajuttiin että ei tuo palkki sinne sovi sitten yhtään millään. Sitten katkaistiin palkki kolmeen osaan ja yritettiin sovittaa pelkkiä päätyjä kun keskikohta näytti siltä ettei ikinä sovi. Lopulta päädyistäkään ei ollut jäljellä enää juuri mitään, päätettiin hylätä koko palkki. Pakko keksiä jotain muuta mihin kiinnittää kojetaulu etureunastaan. Nurkkiin hitsataan vielä vahvikkeet tukemaan koria.

Sitten alettiin rälläköimään mk3 palkista isompia pois. Rälläköitiin, sovitettiin, sahattiin, sovitettiin jne. kunnes tajuttiin että ei tuo palkki sinne sovi sitten yhtään millään.
Sitten katkaistiin palkki kolmeen osaan ja yritettiin sovittaa pelkkiä päätyjä kun keskikohta näytti siltä ettei ikinä sovi.
Lopulta päädyistäkään ei ollut jäljellä enää juuri mitään, päätettiin hylätä koko palkki. Pakko keksiä jotain muuta mihin kiinnittää kojetaulu etureunastaan. Nurkkiin hitsataan vielä vahvikkeet tukemaan koria.

Tällaiset niistä kiinnikkeistä sitten tuli. Aika yksinkertaiset... näin lähelle tuota jäljelle jäänyttä peltiä ne mk3 kojetaulun etukiinnikkeet tulevat! Kohdistamisessa auttoi kojetaulun sisällä oleva palkki josta tulee polkimien kohdalla tukitanko tuonne kojetaulun etuosaan tuon vasemman kiinnikkeen kohdalle.

Tällaiset niistä kiinnikkeistä sitten tuli. Aika yksinkertaiset… näin lähelle tuota jäljelle jäänyttä peltiä ne mk3 kojetaulun etukiinnikkeet tulevat!
Kohdistamisessa auttoi kojetaulun sisällä oleva palkki josta tulee polkimien kohdalla tukitanko tuonne kojetaulun etuosaan tuon vasemman kiinnikkeen kohdalle.

Ja sitten taas kojetaulu paikalleen, siellä hanskalokeron takana se kiinnityskohta möllöttää.

Ja sitten taas kojetaulu paikalleen, siellä hanskalokeron takana se kiinnityskohta möllöttää.