Audin maalipinnassa on ollut auton hankkimisesta lähtien sanomista, ja nyt on viimein aika tarttua toimeen. Keulasta on lakka irtoillut ihan painepesun voimasta ja muutenkin pieniä kolhuja on ollut siellä sun täällä. Auto on joskus Saksan-vuosinaan ylimaalattu, eikä kaikki ole ihan putkeen mennyt kun lakka ei tahdo pysyä kiinni. Käytännössä koko keulasta pestään ja hierotaan lakat pois ja koko auto ylimaalataan. Samalla värisävy muuttuu hieman.

Tänään auto kuskattiin Siikaisiin Autonasennus J. Järvenpään tiloihin ja aloiteltiin purkuhommat. Vielä ei ehditty paljon muuta irroittelemaan kuin peilit ja helmat. Ei ole tuollaista mallia aiemmin tullut purettua, niin joutuu hiukan järkeilemään miten kaikki irtoaa. Huomenna sitten puskurit ja jotain muuta irti ja pohjia tekemään. Viikonloppuna auto maaliin ja toivottavasti vielä kasaankin… mukavaa puuhaa äitienpäiväksi 🙂

Peilien irroitus:

  • Ensin ovipahvit irti (ruuveja löytyy verhoilun listan alta, sähkölasien katkaisijoiden takaa ja verhoilun alareunasta.
  • Diskantin ritilän takaa löytyy ruuvi, jolla irtoaa sisäpuolen kolmio, jossa itse diskantti kiinni. 
  • Em. kolmion takaa pultti irti
  • Saranapuolen tiivisteen alta kaksi pulttia lisää
  • Venytetään tiiviste peilikolmion ympäriltä irti
  • Peilin sähköjohdot irti kiinnikkeistään ja oven ohjainlaitteesta
  • Nostetaan peilit irti ylöspäin.
Sisäpuolen kajarikolmio irti yhdellä ruuvilla, sen takaa 6mm pultti irti.

Sisäpuolen kajarikolmio irti yhdellä ruuvilla, sen takaa 6mm pultti irti.

Saranapuolen tiivisteen takaa kaksi pulttia lisää.

Saranapuolen tiivisteen takaa kaksi pulttia lisää.