Täytyypä vaihteeksi hiukan kehua Kankaanpääläistä palvelua. Kaivoin talven jäljiltä painepesurin esiin vain todetakseni, että paineletkuun oli jäänyt talveksi vettä ja letku oli haljennut. Säntäsin paikalliseen Rautiaan ostamaan uutta letkua, mutta sielläpä myyjä ei yrittänytkään väkisin myydä uutta letkua vaan kehotti menemään hydrauliikkaliikkeeseen korjauttamaan vanha. Itsekin vasta siinä kohtaa tajusin, että niin, mikäpä ettei sitä olisi korjatakin voinut. Ahneempi kauppias olisi varmasti yrittänyt kaupata uutta letkua eikä oikeasti neuvoa asiakkaalle mikä on järkevin temppu lauantai-iltapäivällä kun auto pitää saada pestyä.

No, ei muuta kuin takaisin kotiin, letku irti ja Hydropojille, missä Mika korjasi letkun muutamassa minuutissa, hinta 6 euroa. Kotiin, letku paikalleen ja auton pesu. Koko hommaan alusta loppuun alle tunti. Paljonkohan olisi mahtanut oikein maksaa kokonaan uusi letku…?

Letkun lisäksi oli sitten muutakin hajonnut, letkussa kiinni ollut turbosuutin ei toimi ihan niinkuin viime kesänä…

Kärscherin turbosuutin oli talven pakkasilla kokenut kovia...

Kärscherin turbosuutin oli talven pakkasilla kokenut kovia…

No, pääasia että Superb on nyt pesty ja voi ottaa tuosta myyntikuvat…