Ruosteiden rapsuttelun vuoksi akselit pudotettiin pois, ja siinä lattialla katsellessa päätettiin päivittää hieman jarrupuoltakin. Sekä eteen- että taakse otettiin Rallyestä peräisin olevat levyjarrut.

Ruosteiden rapsuttelun vuoksi akselit pudotettiin pois, ja siinä lattialla katsellessa päätettiin päivittää hieman jarrupuoltakin. Sekä eteen- että taakse otettiin Rallyestä peräisin olevat levyjarrut.

Tässä kuvassa moottori, vaihteisto ja etuakseli lähdössä pois tieltä. Jarrupäivityksen lisäksi myös tekniikkaa piristeltiin, konehuoneeseen lisättiin Rallyen G-ahdin ja välijäähdytin putkineen. Samalla päivitettiin sähköt ja moottorinohjaus vastaamaan Rallyetä (eli siis myöhäisempien mk2:n sähköjä)

Tässä kuvassa moottori, vaihteisto ja etuakseli lähdössä pois tieltä. Jarrupäivityksen lisäksi myös tekniikkaa piristeltiin, konehuoneeseen lisättiin Rallyen G-ahdin ja välijäähdytin putkineen. Samalla päivitettiin sähköt ja moottorinohjaus vastaamaan Rallyetä (eli siis myöhäisempien mk2:n sähköjä)

Sähköjen päivittämisen vuoksi kojetaulukin otettiin pois.

Sähköjen päivittämisen vuoksi kojetaulukin otettiin pois.

Tässä niitä vanhempia sähköjä lähdössä kaatopaikalle...

Tässä niitä vanhempia sähköjä lähdössä kaatopaikalle…

Rallyen varusteisiin kuului ABS-jarrut, joten ne sitten päätettiin pistää myös tähän Jettaan, samalla kun niitä jarruja muutenkin päivitettiin. Yllätykseksi ne jopa toimivat ihan heti kerrasta, vaikka jarrut luovuttaneella Rallyellä ei oltu ajettu vuosikausiin.

Rallyen varusteisiin kuului ABS-jarrut, joten ne sitten päätettiin pistää myös tähän Jettaan, samalla kun niitä jarruja muutenkin päivitettiin. Yllätykseksi ne jopa toimivat ihan heti kerrasta, vaikka jarrut luovuttaneella Rallyellä ei oltu ajettu vuosikausiin.

Tulipelliin piti tehdä muutama reikä lisää, jotta poljinasetelma ja ABS-pumppu saatiin autoon kiinni.

Tulipelliin piti tehdä muutama reikä lisää, jotta poljinasetelma ja ABS-pumppu saatiin autoon kiinni.

Takapään johtosarja siirrettiin myös Rallyestä (koska se Jetan alkuperäinen ei sopinut suoraan yhteen uudempien sähköjen kanssa), mutta sitä joutui hieman jatkamaan.

Takapään johtosarja siirrettiin myös Rallyestä (koska se Jetan alkuperäinen ei sopinut suoraan yhteen uudempien sähköjen kanssa), mutta sitä joutui hieman jatkamaan.

Samalla kun laatikko oli lattialla, käytettiin etuperä irti ja uusittiin hieman stefoja yms. tiivisteitä. Syncrossahan etuperä pultataan normi etuvetoisen oikeanpuoleisen vetoakselin laipan tilalle (jolloin vetoakseli on siis  etuvetoisen vastaavaa lyhyempi).

Samalla kun laatikko oli lattialla, käytettiin etuperä irti ja uusittiin hieman stefoja yms. tiivisteitä. Syncrossahan etuperä pultataan normi etuvetoisen oikeanpuoleisen vetoakselin laipan tilalle (jolloin vetoakseli on siis etuvetoisen vastaavaa lyhyempi).

Joskus on väitetty, että Golfit ja Jetat on rakennettu lämmityslaitteen kennon ympärille. Tuo ei ihan pidä paikkaansa, sillä osa malleista on oikeasti rakennettu sähköpeilien johtosarjan ympärille.

Joskus on väitetty, että Golfit ja Jetat on rakennettu lämmityslaitteen kennon ympärille. Tuo ei ihan pidä paikkaansa, sillä osa malleista on oikeasti rakennettu sähköpeilien johtosarjan ympärille.

Tässä varaosa-Rallyen sisustaa purettuna johtosarjan irroituksen jäljiltä. Johtosarjahan kulkee kojetaulun takana olevien äänieristemattojen alla.

Tässä varaosa-Rallyen sisustaa purettuna johtosarjan irroituksen jäljiltä. Johtosarjahan kulkee kojetaulun takana olevien äänieristemattojen alla.