Priomaatin päälle sitten hiontaväri.

Priomaatin päälle sitten hiontaväri.

Myös puskureihin...

Myös puskureihin…

...ja muihin muoviosiin, joiden siis piti tulla myös korin värisiksi.

…ja muihin muoviosiin, joiden siis piti tulla myös korin värisiksi.

Pohjia hierottu taas hiukan lisää... enää kerran hiontaa hienolla (400) paperilla ja sitten vihdoin maali päälle. Päälle ruiskittiin hiukan mattamustaa, helpottaa viimeistä hiontaa (näkee helpommin mistä on hiottu ja mistä ei).

Pohjia hierottu taas hiukan lisää… enää kerran hiontaa hienolla (400) paperilla ja sitten vihdoin maali päälle. Päälle ruiskittiin hiukan mattamustaa, helpottaa viimeistä hiontaa (näkee helpommin mistä on hiottu ja mistä ei).

Peksi maalasi vanteet hiukan tummemmiksi kuin ne alunperin olivat.

Peksi maalasi vanteet hiukan tummemmiksi kuin ne alunperin olivat.