Näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi jatkui karvalakki-Sciroccon varustelu. Peksi oli hommannut jostain ruotsalaisesta purkaamosta ’12 Passatista RNS-510 -yksikön ja laitettiin se Sciroccoon alkuperäisen RCD-310:n tilalle.

Vasemmalla RNS-510, oikealla RCD-310

Vasemmalla RNS-510, oikealla RCD-310

Asentaja-Heikki oli sen verran intoa täynnä, että välilä kuvien ottaminen unohtui ja ao. kuvat eivät ole ihan kronologisessa järjestyksessä. Selitykset kuvateksteissä.

Kun laitetta ensimmäisen kerran käynnistetään, kysyy se PIN-koodia. Tämä tulee laitteen mukana tai sitten se pitää hankkia merkkihuollon kautta (jolloin pitää tietää alustanumero autosta, josta soitin on peräisin).

Lopuksi koodaillaan VCDS:llä. CAN-ohjainlaitteelle kerrotaan, että autossa on nyt navigointi. Ja itse navin asetuksista laitetaan sopivat asetukset paikalleen, että kaikki toimii (ei tullut otettua tällä kertaa ruudunkaappauksia).