Audi alkoi syksyn mittaan ravistaa kiihdytyksissä enemmän ja  enemmän, lopulta jo ylämäetkin aiheuttivat aikamosta värinää. Alkuun syytettiin paljon parjattua Multitroniccia noista ravistuksista. Kuulin kuittauksia tyyliin ”mähän varoittelin siitä multitronicista, mitäs menit ostamaan…”. Selvittelinkin jo 7-vaihteisen kytkinpakan hintoja ja kahlasin foorumeita. Audifinnssillä on mm. paljon keskustelua noista Multitronicin ravisteluongelmista, esim. tässä topicissa. Tuollakin jotkut olivat kovin vakuuttuneita, että siinä kytkinpakassa vika on, mutta itselläni liikkeellelähdöt eteen ja taaksepäin olivat ja ovat ongelmattomia.

Em. topicin pohjalta päädyin sitten tarkistamaan vetoniveliä, ja sieltähän sitä vikaa sitten alkoi löytyä:

[video_lightbox_youtube video_id=5Ko5hdYptK4 width=640 height=480 anchor=”Lyhyt video sisänivelestä”]

 

Molemmista sisänivelistä suojakumi kokonaan poikki ja aikalailla väljää. Ei siis muuta kuin varaosia tilaukseen ja auto nosturille.

Nyt on ravistukset tipotiessään. Eikä vieläkään kaduta Multitronicin hankinta 🙂