Koska autossa ei ollut Kaskoa, oli vakuutusyhtiöltä turha hakea korvauksia. Pekalla ei ollut oikein muuta vaihtoehtoa kuin purkaa auto ja myydä mitä myytävissä oli. Osa osista käytettiin omissa muissa projekteissa, mm. moottori meni takaisin kolmos-Golfiin, farkku sellaiseen. Alla pari kuvaa marraskuulta ’02.

009_159 009_160

 

…vaan kuinkas kävikään! Pitihän se arvata! Ei jaksanut Pekka hirmu pitkään kolaroitua Golfia mäellä katsella. Kesällinen vahinko harmitti edelleen, Pekka päätti että tuo virhe pitää korjata. Tammikuun lopulla alkoi pikkuhiljaa tapahtua…

Tästä lähdetään: Otetaan aihioksi 1 kpl katon kautta ojan pohjalle vedettyä kakkoskoppaista edellisenä kesänä lievästi "tuunattua" Golfia. Huomaa miten auto on säilötty pehmeään lumihankeen enempien kolhujen välttämiseksi.

Tästä lähdetään: Otetaan aihioksi 1 kpl katon kautta ojan pohjalle vedettyä kakkoskoppaista edellisenä kesänä lievästi ”tuunattua” Golfia. Huomaa miten auto on säilötty pehmeään lumihankeen enempien kolhujen välttämiseksi.