Kojetaulun sovituksen jälkeen oli sitten aika siirtyä korin kimppuun, jotta sitten aikanaan päästään maalaamaan… luvassa on Pekalle tyypilliset tuunaukset kuten suora takaluukku, T4 ilmanottoritilä yms.

Nuukana miehenä Peksi ei viitsi ostaa uudempia lokasuojia sen takia että saa laitettua korkeiden puskureiden kiinnikkeet kiinni. Lokasuojanhan saa muokattua helposti uudemmille puskureille sopiviksi :) Ei muuta kuin otetaan risoista puskureista palaset, sahataan ja hitsataan.

Nuukana miehenä Peksi ei viitsi ostaa uudempia lokasuojia sen takia että saa laitettua korkeiden puskureiden kiinnikkeet kiinni. Lokasuojanhan saa muokattua helposti uudemmille puskureille sopiviksi 🙂 Ei muuta kuin otetaan risoista puskureista palaset, sahataan ja hitsataan.

Peksi päätti myös vaihtaa sivuvilkut hiukan uudemmiksi...

Peksi päätti myös vaihtaa sivuvilkut hiukan uudemmiksi…

Pekka tilasi uudet G60-mallin muovikaaret VW:ltä, eivät maksaneet hirveitä. G:ssä on hieman erilaiset lokasuojatkin ja Peksi muokkasi näistä tavallisista G:n lokasuojia vastaavat.

Pekka tilasi uudet G60-mallin muovikaaret VW:ltä, eivät maksaneet hirveitä. G:ssä on hieman erilaiset lokasuojatkin ja Peksi muokkasi näistä tavallisista G:n lokasuojia vastaavat.

Lokasuojaan tehtiin reijät joista kaaren kiinnikkeet tulevat läpi. Lisäksi kaaresta sahattiin hiukan ylimääräistä pois. G:n kaaressakin on jo valmiiksi kolo. G:n sisälokasuojakin on erilainen, se tulee ulommas ja kiinnittyy noihin samoihin lokasuojan läpi tuleviin kaaren kiinnikkeisiin.

Lokasuojaan tehtiin reijät joista kaaren kiinnikkeet tulevat läpi. Lisäksi kaaresta sahattiin hiukan ylimääräistä pois. G:n kaaressakin on jo valmiiksi kolo. G:n sisälokasuojakin on erilainen, se tulee ulommas ja kiinnittyy noihin samoihin lokasuojan läpi tuleviin kaaren kiinnikkeisiin.