Kaikki projektiin liittyvät postaukset löytyvät tästä.

Pekka oli monta vuotta päästellyt menemään yli puoli miljoonaa ajetulla ’84 Golfilla. Olisi kiva saada hiukan uudempaa tekniikkaa pellin alle ja muutenkin hiukan modernimpaa lookia. Mk2 Golf on kuitenkin päällepäin niin siisti/kehityskelpoinen ettei raaskinut sentään vielä uudempaa hankkia joten piti keksiä jotain muuta…  ja yhtään ei haitannut, vaikka syntyisi sellaista mitä ei löytyisi ihan joka pojalta.

Ensin hankitaan sopiva kakkoskorinen. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui suht. ruosteeton, etukulmasta lievästi mällätty '88 GT (kuva hiukan huono...) Ja mikä parasta, autosta on jo valmiiksi purettu ylimääräinen tekniikka pois. ruosteeton, etukulmasta lievästi mällätty '88 GT (kuva hiukan huono...) Ja mikä parasta, autosta on jo valmiiksi purettu ylimääräinen tekniikka pois.

Ensin hankitaan sopiva kakkoskorinen. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui suht. ruosteeton, etukulmasta lievästi mällätty ’88 GT (kuva hiukan huono…) Ja mikä parasta, autosta on jo valmiiksi purettu ylimääräinen tekniikka pois.

Ja koska tavoitteena on modernimmalla tekniikalla varustettu auto, pitää hankkia uudempi tekniikka :)

Ja koska tavoitteena on modernimmalla tekniikalla varustettu auto, pitää hankkia uudempi tekniikka 🙂

Sopiva luovuttaja-auto löytyi Tampereelta Autiolta. Auto on tuotu Saksasta, on mallia ’94 Golf ja tekniikkana 1.9TDI, ja kolaroitu ympäriinsä. Tästä ei paljon muuta peltiosaa saa kuin oikean etuoven ja vasemman takaoven. Tai no, kyllä tuon kuvassa näkyvän vasemman takakulman kaveri käytti oman Golfinsa kolarikorjaukseen… Tekniikka kuitenkin virheettömässä kunnossa.

Kuten kuvista näkyy, on tosiaan kipua joka puolella. Tästä piti ottaa cooleri Ventoon (mk2:een ei mk3:en cooleri oikein sovikaan) mutta coolerissakin oli pikku osuma. Vanteet sentään olivat virheettömät. ei mk3:en cooleri oikein sovikaan) mutta coolerissakin oli pikku osuma. Vanteet sentään olivat virheettömät.

Kuten kuvista näkyy, on tosiaan kipua joka puolella. Tästä piti ottaa cooleri Ventoon (mk2:een ei mk3:en cooleri oikein sovikaan) mutta coolerissakin oli pikku osuma. Vanteet sentään olivat virheettömät.

Kaikki projektiin liittyvät postaukset löytyvät tästä.