Golf-projekti on nyt ainakin toistaiseksi valmis. Kilvet saatiin jo alkuviikosta ja sitten auto menikin viimeistelypuunaukseen Kankaanpään Autopesuun, kuten Facebook-sivuamme seuraavat varmasti huomasivatkin.

Eilen tuli noita muitakin autoja puunailtua hiukan joten tuli muutama kuvakin sitten otettua.  Golf ja Scirocco on kun on vierekkäin, huomaa selvästi miten paljon matalampi Scirocco on, vaikka autoissa on molemmissa vastaava H&R:n madallussarja.

Sciroccoon tuli myös hankittua vanteet… joista en sitten tykkää yhtään 🙂 Tuli samalla opittua, että kannattaa tarkkaan lukea ne firmojen sähköpostitkin. Kuvittelin tilanneeni nettisivuilla valkoisiksi kuvatut vanteet, mutta jälkikäteen asiaa ihmeteltyäni vahvistussähköpostissa lukikin white/polished. Ajattelin yrittää korjata tilanteen jonkinlaisella Plastidip-käsittelyllä. Aika näyttää…

Nyt on vaan jonkin sortin valinnanvaikeus kun pitää valita ajoneuvoa liikenteeseen lähtiessä. Kelitkin kun ovat vaihteeksi suotuisia tuolla punaisellakin ajeluun.

Ostakaahan Audi pois, niin valinnanvaikeus vähenee.