Golf R: Peltityöt loppusuoralla

Noniin, tänään on sitten uusi helmapelti asennettu paikalleen. Valoa tunnelin päässä myös maalausasian suhteen.

Turvavarusteiden metsästys täydessä vauhdissa…

5 Replies to “Golf R: Peltityöt loppusuoralla”

  1. Ei oo toistaiseksi Volsun korjausohjeet vaatineet CuSi-lankaa, vaikka sellaistakin löytyy. Normi langalla vedetty. Tuo CuSi-lanka on tarkoitettu lankajuottoon ja sen idea on pienempi lämmönmuodostus hitsattavaan (juotettavaan) kappaleeseen eli esim. suurlujuusteräksen ominaisuudet eivät kärsisi niin paljoa tuon lämmön takia. Tässä vehkeessä kun ei kovia rautoja uusittu niin ei ole mitään syytä käyttää tuota lankaa….

  2. Moi! Hienoa jälkeä teette! Miten hitsaus saumat tasoitettu noin tasaiseksi? Onko tuossa tasotuksen jälkeen käytetty jotain koritinaa tai vastaavaa? Mikä olisi paras vaihtoehto helman vaihdon takia tulleisiin hitsaus saumojen siloitukseen? Jos sen kittillä tasoittaa niin eikö ole riskinä, että muutaman vuoden kuluttua se halkeilee? Toivottavasti viestini ei ollut täysin epäselvä. 🙂

  3. Kyllä ne ihan on vaan migillä hitsattu ja rälläkällä hiottu. Olennaista on tarkka sovitus ja laadukas hitsaus 🙂 Jos hitsaus on sun tapauksessa jo tehty “sinne päin”, niin tinaa sitten ensin isompiin heittoihin ja kitillä sitten hienommat tasoittelut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *