Jo jokunen vuosi on ollut tarkoitus tehdä ennenkaikkea siistimpi, mutta toivottavasti myös hiukan nopeampi auto ffp cuppiin. Tähän asti on jäänyt puheiden asteelle, mutta nyt on ainakin jo hiukan yritystä, kuten tuossa jokunen päivä sitten tuli paljastettua viime viikonlopun hankinnasta.

Aihioita on ollut itseasiassa kaksikin; jo muutama vuosi sitten lähinnä moottorin takia ostettu aito GTI, ja nyt viime viikonloppuna haettu toinen, parempikuntoinen kori. Punaisen GTI:n kori oli loppuviimeksi niin mätä, ettei huvittanut alkaa hitsailemaan. Tai no, ei se mahdoton ole,  mutta pitäisi pohjaa laitella, toinen helma, hiukan runkoaisojen yläpintoja etupäästä… ja takaa pyöränkaaret ja takahelma… ja varapyöräkotelo. Saa tulla hakemaan ihan ilmaiseksi pois, jos joku tarvii. Kattoluukkukin löytyy.

Punainen riisuttu GTI:n koppa matkalla kuusen alle.

Punainen riisuttu GTI:n koppa matkalla kuusen alle.

 

Uutta koppaa olis nyt tarkoitus sitten alkaa hieroa talven mittaan. Massat yms. pois, sääntöjen sallimat muutokset ja kaaret sisään.  Ja maalia pintaan. On siinä talveksi tekemistä…

Taustalla hyvin palvellut keltainen katselee hiukan apeana uutta aihiota.

Taustalla hyvin palvellut keltainen katselee hiukan apeana uutta aihiota.

Yritän säilyttää vanhankin auton vielä ajokuntoisena, vara-autona. Joten pitää ainakin yksi KR-moottori yrittää jostain löytää. Vinkkejä otetaan vastaan. Vaihteisto ja paljolti kaikki muukin tarvittava jo löytyy.