Kesä ei ole ollut erityisen lämmin, mutta työmatka helteiseen Kiinaan pehmitti Heikin pään, avo piti taas saada. Vanhasta TT:stä jäi hyvät muistot avoilusta, joten ei muuta kuin Nettiauto yms. foorumit selailuun. Hommaa hiukan hankaloitti kun piti samalla päästä eroon keltaisesta RS Octaviasta, joka ei ollut osoittautunut erityisen kaupalliseksi.

Alunperin kiikarissa oli VW Eos, mutta tarjonta Suomessa oli aika heikkoa. Takapenkki autoon tarvittiin, sen oli perhe asettanut vaatimukseksi. Golfitkin katsottiin läpi, mutta lopulta katse kiinnittyi A4 Cabrioletteihin. Kun vielä löytyi firma, joka oli halukas ottamaan Ocun vaihdossa, oli kaupat solmittava.

Audi on 2004 vuosimallia, S-line 1.8T automaatti, varustelu aikalailla muutenkin kohdallaan. Navi löytyy, samoin parkkitutkat edestä ja takaa. Kilometrejä takana on toki jo 200 tuhatta, mutta sehän on ”jumalmoottorille” vasta sisäänajo 😉

Maalipinnassa on vähän sanomista mutta pärjännee tämän kesän ja jotain muutakin pientä, mutta tämä loppukesä 2012 nyt vaan naatiskellaan, teknisesti auto kyllä pelaa täysin.