Kesällä 2006 Heikki muutti takaisin synnyinseuduille Pohjois-Satakuntaan. TKL:n siniset kulkevat seudulla hieman harvakseltaan, joten piti ostaa toinen auto, jotta tyttöystäväkin pääsee töihinsä. Pari viikkoa asiaa pohdittiin ankarasti. Budjetti oli kymppitonni, ja muutamaa neloskoppaista GTI-Golfiakin tuli koeajettua.

Lopulta se ajatus sitten välähti. Kaverilla oli Jetta kaupan, joten ei muuta kuin ”paluu juurille”, ja kakkoskoppaisen puikkoihin. Eikä tämä Jetta ole mikä tahansa Jetta, vaan aito ja alkuperäinen nelivetopeli, Syncro-Jetta… ja vielä ns. Suomi-autokin.

Jetta tuli alunperin 13" vanteilla, ensimmäisessä kuvassa sitä on jo tuunattu hulppeilla 15" peltivanteilla. Voimanpesänä toimii 330tkm ajettu 90-heppainen 1.8 (GU). Velipoika hankki Cabrioonsa edullisesti 16" x 9" Borbetit (Design R ET30), mutta eiväthän ne siihen tietenkään sopineet... mutta Jettaan sopii tottakai! toimii 330tkm ajettu 90-heppainen 1.8 (GU). Velipoika hankki Cabrioonsa edullisesti 16" x 9" Borbetit (Design R ET30), mutta eiväthän ne siihen tietenkään sopineet... mutta Jettaan sopii tottakai!

Jetta tuli alunperin 13″ vanteilla, ensimmäisessä kuvassa sitä on jo tuunattu hulppeilla 15″ peltivanteilla. Voimanpesänä toimii 330tkm ajettu 90-heppainen 1.8 (GU).
Velipoika hankki Cabrioonsa edullisesti 16″ x 9″ Borbetit (Design R ET30), mutta eiväthän ne siihen tietenkään sopineet… mutta Jettaan sopii tottakai!

jetta_syncro_003

jetta_syncro_002

Sisältä auto on perussiisti. Kattoluukku kuuluu varustukseen tottakai, samoin alkuperäinen keskuslukko. Kojetaulua koristaa VDO:n vakionopeussäätimen "tappi". Takapenkin erikoisuuksiin kuuluu kippaava selkänoja... ei löydy etuvetoisesta. koristaa VDO:n vakionopeussäätimen "tappi". Takapenkin erikoisuuksiin kuuluu kippaava selkänoja... ei löydy etuvetoisesta.

Sisältä auto on perussiisti. Kattoluukku kuuluu varustukseen tottakai, samoin alkuperäinen keskuslukko. Kojetaulua koristaa VDO:n vakionopeussäätimen ”tappi”.
Takapenkin erikoisuuksiin kuuluu kippaava selkänoja… ei löydy etuvetoisesta.

jetta_syncro_004

jetta_syncro_006

jetta_syncro_007

jetta_syncro_008