mk2 TDI: Ensimmäinen kolarikorjaus

Ensimmäisenä korjattiin etukulman pikku kolarivaurio.

Iskarin yläpää oli kohdallaan joten ei tarvinnut muuta kuin vaihtaa aisan etupää. Edellisellä sivulla näkyvä sininen "korjauspala" piti ensin vaihtaa mutta tarkemmassa tarkastelussa paljastui että sitäkin oli jo joskus kolhittu. No, ei muuta kuin Valmetti käyntiin ja mäeltä toinen hylsy tallin eteen ja virheetön pala siitä. Kuvassa etukulma jo paikalleen hitsattuna.
Iskarin yläpää oli kohdallaan joten ei tarvinnut muuta kuin vaihtaa aisan etupää. Edellisessä postauksessa näkyvä sininen “korjauspala” piti ensin vaihtaa mutta tarkemmassa tarkastelussa paljastui että sitäkin oli jo joskus kolhittu. No, ei muuta kuin Valmetti käyntiin ja mäeltä toinen hylsy tallin eteen ja virheetön pala siitä. Kuvassa etukulma jo paikalleen hitsattuna.
009_005
Tässä vielä sisältäpäin sama etukulma korjattuna. Kolarikorjaus olikin oikeastaan siis aika pikku juttu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *